Jumaat, 8 Oktober 2010

BERTEMU KEMBALI











hye








da lame aku xmenulis post bru kn...no time to do that...there's so many other work i must do first...but now, da ley relax sket...sedang menunggu hari exam je..huhuhu lagi menakotkan...bulan ramadhan dan syawal tahun ni..amat bermakna bagi aku..nk tahu knpe?




adanya org yang menyayangi aku..=) si dia berbuka puasa bersama semua ahli keluarga aku, datang beraya di rumah..oleh sebab 1st raya die kene bekerja,aku pujuk umi ngan abah anta makanan kt die...sib bek dorg sporting..








then, petang raya bru kitorg blek kampung...sebelom syawal aku diserang demam selesema batuk...haish....ujian2...nk present dpn lecturer pn xbermaya..sib bek ade org yang setia memberi semangat utk aku....suruh aku mkn ubat...sebb aku ni malas sket nk makn ubat..bukan xske tp aku mkn xikut time...men bedal je..ade mood aku mkn,xde mood aku malas nk makan...hahaha korg jgn ikut perangai aku yg satu ni..da 2 minggu beraya sakan..(xla sakan sgt pn) aku blek semula ke tg malim..esoknye plak...aku kene demam blek..aduai...kali ni demam yg agak teruk smpai aku rasa aku nk g hospital..aku bgtau parents aku je dorg terus amik aku kt perak ni..cian dorg...berhabis duit sebb aku..huhu disebabkan aku demam teruk,aku wat semua org risau pasal aku...parents aku,si gemok aku dan kwn2...alhamdulillah..setelah mc selama 3 hari..aku hampir pulih..skang ni tinggal batuk je...aku ni agak payah nk pulih dri batuk...








aku de masalah sebenarnye....ngan prof aku...ape nk wat ek klo prof kco studentnye...klo muda ag tu aku ley accept sebb darah muda kn..tp ni da tua...tua dri ayah aku...die anta mesej....tnye itu ini...nk face to face dlm kelas pn aku xtau nk beri reaksi cmne...aku jz wat cm biase je...si dia pn merajuk panjang bile aku bgtau psal ni..aku faham perasaan die..rasa terancam..tp aku pn xnk lalui keadaan cmni..tp bile aku da terangkan aku xde sikit pn perasaan kt prof tu,bru die okay..fuh...susah tau nk pujuk...hehehe rindunya kat die skarang ni....=(( btw, aleesya nigina dtg mlm esok..wah...xsabanye...=))








oklah..aku rase smpai sini dlu kot...ni la gambar2 raye yg sempat kitorg amek tahun ni.....let see...

2 ulasan:

  1. always cared bout u darling...n always love u till the end...!

    BalasPadam
  2. thanks dear....mish u....a lot!!!!!!

    BalasPadam